Om Formidabel med Anna Bergström

  • Utbildad inom barn – ungdoms pedagogik. Uppgraderad av anatomi/fysiologi/idrotts psykologi. Bakgrund som långvarig idrotts-/dans pedagog. Utöver de formella utbildningarna har jag ett tjugotal kurser i pedagogik, ledarskap för barn-/ungdom och vuxna.
  • Har även en kris- och sorgehanteringsutbildning med mig som hjälper till att strukturera upp vardagen då man drabbats av en förlust av något slag.
  • Undervisar på Sverigehälsan i Malmö i ämnena hälsofrämjande ledarskap, praktisk kost- och näringslära, kommunikation och teamträning.
  • Arbetar aktivt i föreningslivet där jag lägger upp kost- och motionsplaner för ungdomsverksamheter för att ta dem ett steg längre i deras fysiska och mentala hälsa för laget och den individuella spelaren.
  • Undervisar i aerobic och vattenaerobic.motivationsverktyg.
  • Hjälper till att strukturera upp företags friskvård för personal och ledningsgrupp.Teamträning, flexibilitet och kreativitet i personalgruppen. Individuella specifika samtal kring livsstil och målbild utifrån både företagets struktur/önskemål och den personliga utvecklingen.
  • Formidabel friskvårdsresor till Mallorca.Kort/långveckor skräddasydda dagar med upplevelser, kultur, träning, friskvård, mat/dryck, motivations- och inspirations verktyg. För den lilla och stora gruppen.
  • Trestegsraketen. Kost, motion och mental hälsa går hand i hand för att få det ultimata upplägget för alla!
  • Aktivt verksam kostrådgivare med kognitiv beteendeinriktning
  •  Livsnjutare

Kost och motionsproblem är oftast ett resultat av felaktig kosthållning och livssituationen. Felaktig kosthållning bottnar i sin tur i den totala livssituationen m.m. Ur kognitivt perspektiv utgör dessa faktorer ett helhetsbegrepp, där vi tillsammans hittar lösningen

Formidabel arbetar utefter din livsstil och hur den ser ut idag och utgår ifrån denna. I min metodik ingår att coacha dig såväl med kosthållning och motion som med arbetet att eventuellt förändra synen på dig själv och din mentala hälsa. Vi  ändrar mindre bra tankemönster till något bra som lyfter och tar dig framåt.

Formidabel erbjuder dig ett specifikt kost och träningsupplägg med hjälp av 3-stegsraketen. Coachning/ rådgivning för din fysiska och mentala hälsa . Du får ett individuellt kostprogram, hälsoanalys, kroppsmätningar & träningsupplägg samt motivationsverktyg med KBT- inriktning som tar dig ett steg längre. Tillsammans hittar vi det som din kropp behöver för maximalt resultat – en livsstilförändring som håller!

Jag är även certifierad inom kris och sorgehantering – enskilda samtal och i grupp. – ”Det viktigaste är inte hur vi reagerar i kris och sorg utan att vi gör det” Få konkret handledning och verktyg till förändring på många olika plan.

Hört från kunder....

Jag träffade Anna redan när hon instruerade Aerobic i Malmö på   80-talet. Alltid samma energi och engagemang....... hela tiden!

Anna har alltid 5 minuter över. Oavsett om du möter henne på byn eller uppe på Formtoppen. Hon stannar alltid till och lyssnar. Det känns på riktigt.....

Formidabel har hjälpt mig och min familj att finna rätt i livspusslet. Framförallt att hela familjen nu är delaktiga när det gäller matlagningen under vardagarna.... det är toppen!